Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag Sieraden Tiffany & Co. voor Valentijnsdag
  • Tiffany & Co. lanceert nieuwe Paloma Picasso sieradencollectie Tiffany & Co. lanceert nieuwe Paloma Picasso sieradencollectie
  • Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie Tiffany & Co. heeft een nieuwe sieradencollectie
  • Tiffany & Co. online te koop Tiffany & Co. online te koop
  • Zomersieraden bij Tiffany & Co. Zomersieraden bij Tiffany & Co.
  • Tiffany & Co. heeft speciale Moederdagcadeaus Tiffany & Co. heeft speciale Moederdagcadeaus
shoppen

Win een Tiffany& Co Trouwring

De meest fashionable bruid verdient een trouwring van Tiffany & Co. I Love Fashion News presenteert de allereerste “Win jouw Tiffany & Co trouwring” wedstrijd. ILFN zoekt naar de meest fashionable bruid van Nederland en de winnares wint een trouwring van Tiffany & Co t.w.v. € 2.500,-.

Vanaf 23 augustus kan elke fashionista in Nederland zich inschrijven op de website van I Love Fashion News om mee te doen aan de contest “Win jouw eigen Tiffany & Co trouwring”. Daarna word je uitgenodigd om op zaterdag 4 september naar de winkel van Tiffany & Co te komen in je meest fashionable trouwjurk en vervolgens ga je op de foto met model en acteur Dirk Taat die de bruidegom zal zijn. Deze foto ontvang je dan per mail.  Daarna moet je jezelf de foto bij www.ilovefashionnews.com uploaden en al je vrienden en vriendinnen oproepen op jouw foto te stemmen.  De bruid met de meeste stemmen zal uiteindelijk de Tiffany & Co trouwring winnen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?