Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Gadgets in Tokio

De aankomende dagen verblijf ik in Tokio en natuurlijk ga ik kijken of ik nog een aantal bijzondere, aparte of rare (Lady)gadgets op de kop kan tikken of kan bewonderen.

Het mekka op electroni a- en gadgetgebied in Tokio is de wijk Akihabara. Akihabara is het meest bekend als één van de grootste winkelgebieden ter wereld voor elektronische, computer-, anime- en otakugoederen (Otaku betekent ‘nerd’ in het Japans), met inbegrip van zowel nieuwe als gebruikte artikelen. En een van de bekendste electronica-warenhuizen is Laox en daar moet ik altijd even naar binnen. Een aantal jaren geleden heb ik daar het geweldigste toilet ooit gezien, compleet met verwarmde bril, warm water sproei-installatie om je billen schoon te spoelen en daarna droog te laten föhnen. (En in een van de hotels in Japan waar ik heb gelogeerd heb ik ooit het genoegen gehad om deze wc ook te mogen gebruiken, in 1 woord fantastisch!) Verder zit in Akihabari ook nog de Tsukumo Robot Kingdom, en hier vind je alles op het gebied van robots, en van hele grote modellen t/m kleintjes (bijv. hond of kat). Als ik terug ben ga ik jullie melden welke leuke dingen ik ben tegengekomen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?