You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: Sena Ultraslim Pouch iPhone 4

Mail & Win: Sena Ultraslim Pouch iPhone 4

geschreven door Constance

De zomervakantie’s zijn voorbij, de nieuwe iPhone 4 ligt ondertussen bij de telecomwinkels, dus wordt het weer hoog tijd voor een leuke mail & win actie.

Ladygadgets.blogo.nl mag namens de webshop Dress My iPhone een Sena hoesje weggeven voor de iPhone 4, en wel de Sena UltraSlim Pouch in het wit. (Ter waarde van € 34,95.) De Sena UltraSlim Pouch is de dunste leder case die is ontworpen voor de iPhone 4 en de fluwelen binnenvoering beschermt je iPhone ook tegen krassen en stoten. Elk exemplaar wordt met de handgemaakt van soepel nappa leer.

Wat moet je doen om in het bezit te komen van dit mooie Sena hoesje? Geef voor 30 september as. antwoord op de volgende vraag: In hoeveel verschillende kleuren zijn de  Sena UltraSlim pouch leverbaar bij Dress My iPhone? Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar ladygadgets.blogo.nl@gmail.com.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com