Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Voorjaarscollectie van YAYA Voorjaarscollectie van YAYA
  • AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream
  • Mini Cupcakes Mini Cupcakes
  • Nieuwe Duracell mobiele oplader Nieuwe Duracell mobiele oplader
  • Rosada Fashion Outlet Rosada Fashion Outlet
  • Roze Samsung Galaxy SII Roze Samsung Galaxy SII
shoppen

Roze brillen van Transitions Opticals

Het brilmontuur is als accessoire niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Met de meekleurende brillenglazen van Transitions Optical draag je een accessoire dat zelfs met je meedenkt en bij elke outfit past.

De Transitions brillenglazen zijn speciaal ontwikkeld om je ogen te beschermen tegen verschillende lichtomstandigheden. Doordat de Transitions brillenglazen zich automatisch aanpassen aan de hoeveelheid licht, blijft het zicht scherp of je nu aan het winkelen bent buiten op de fiets zit of binnen op kantoor. Ideaal, want hierdoor hoef je niet meer te wisselen van bril. Vanaf nu zie je de wereld door een roze bril! Tevens beschermen alle Transitions producten 100% tegen UV-straling. Eindelijk een (roze) accessoire dat trendy is én ook nog eens de ogen goed beschermd

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?