You are here: Home » Beauty » Opening Bulgari winkel in PC Hooftstraat in Amsterdam

Opening Bulgari winkel in PC Hooftstraat in Amsterdam

geschreven door Constance

Toevallig kwamen we hem tegen, de advertentie van Bulgari in de NRC Next dd. 11 augustus jl., waarin verkooppersoneel gevraagd wordt voor een nieuw te openen Bulgari winkel.

De Bulgari winkel komt op de locatie waar zich momenteel Lyppens Diamantairs bevindt, PC Hooftstraat 73 en na enig speurwerk ben ik er achter gekomen dat er een huurcontract voor 10 jaar getekend is. Helaas ben ik er nog niet achter gekomen wanneer de Bulgari winkel geopend wordt. Je kunt solliciteren via de speciale Bulgari carrière site: careers.bulgari.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?