Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
ladygadgets

Boodschappen doen met de Appie app

Waarschijnlijk kennen alle iPhone gebruiksters Appie al (en maken jullie ook gebruik van deze app) maar voor mij, als Android gebruikster, was ie helemaal nieuw, maar wat is ie handig!

Ben je nog niet bekend met Appie dan zal ik uitleggen wat voor app Appie is. Appie is ontwikkeld door Albert Heijn en is een boodschappenlijstjesapp (incl. barcode scanner), voor de iPhone en voor Androidtelefoons. Ik heb eerst mijn bonuskaart nummer ingevoerd en ik kon daardoor gelijk zien wat ik de afgelopen maanden gekocht heb bij AH. En aangezien er altijd dingen bij zitten die je elke week nodig hebt (toiletpapier, keukenrol, melk etc.) kan je deze gelijk op je boodschappenlijstje zetten en ook het aantal dat je nodig hebt. (Ook kan de artikelen toevoegen die je niet elke week koopt.)

Nadat je lijstje klaar is, vul je (dmv. je postcode) bij welke AH winkel je je boodschappen gaat doen en je krijgt een looproute te zien in combinatie met jouw lijstje. Ook zie je of de AH winkel van jouw keuze ook al je boodschappen in het assortiment heeft, en als dat niet het geval is zie je een streep door het artikel verschijnen.

De bonusaanbiedingen zijn ook te bekijken en wil je inspiratie opdoen omdat je niet weet wat je wilt eten, Appie heeft meer dan 8.500 Allerhande recepten beschikbaar en de ingrediƫnten van deze recepten zijn ook heel makkelijk in je lijstje te zetten. En als je je boodschappen in je wagentje of mand hebt gedaan dan kan je dit gelijk van je lijstje afstrepen.

Ik heb dit weekend, samen met Appie, mijn boodschappen gedaan en ik ben helemaal om. Appie is een musthave voor elke vrouw (en man) die de boodschappen haalt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?