Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Elite Model Look 2010

Is het een droom van je om een supermodel te worden? Dan kan je je nu inschrijven voor de Elite Model Look 2010!

Op de website vind je het inschrijfformulier en je moet minimaal 14 jaar en maximaal 22 jaar oud zijn en de minimale lengte is 1.73 meter lang. En er worden ook castings gehouden op onderstaande locatie’s: 30/8 – 5/9: Beauty Studio Stadshart Amstelveen (make-up, hairstyling en scouting) en zondag 5/9: Casting Stadshart Amstelveen. 6/9 – 12/9: Beauty Studio Citymall Almere (make-up, hairstyling en scouting) en zondag 12 September: Citymall Almere. Donderdag 16/9: Beauty Studio (make-up, hairstyling en scouting) en Casting in Piazza Eindhoven. Vrijdag 17/9: Beauty Studio Stadshart Zoetermeer (make-up, hairstyling en scouting) en zaterdag 18/9: Casting Stadshart Zoetermeer.

Als je geselecteerd wordt moet je wel beschikbaar zijn op de finaledag op maandag 27 september as. en mocht je door zijn naar de finale dan is het belangrijk om rekening te houden met de Internationale finaledagen. Deze finale zal plaatsvinden op 10 oktober te Shanghai, China. De Nederlandse winnares van de Elite Model Look 2010 zal uitgezonden worden en gaat vanaf 1 oktober in China aan deze wedstrijd deelnemen. Je visum zal door Elite geregeld worden. Op 11 oktober is de terugreis naar Nederland, tenzij je een van de 15 winnaressen bent, want dan blijf je tot 17 oktober in China om een tv-programma te maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?