You are here: Home » Accessoires » Roze cases van Case Logic

Roze cases van Case Logic

geschreven door Constance

Natuurlijk hoeft een ‘ladygadget’ niet roze te zijn, maar zo af en toe is het, stiekum, toch wel erg leuk om iets roze aan te schaffen.

Maar Case Logic heeft 4 nieuwe verschillende cases en allemaal in het roze! Want wat neem je bijv. mee op vakantie aan gadgets: je mp3/mp4 speler, je laptop, je camera en je HD camcorder.

De QNS hoes is een voorgevormde hoes voor laptops. Hij beschikt over een ritssluiting en kan 180° opengeklapt worden voor optimaal gebruiksgemak. Hij is geschikt voor computers van 11” en 13”.

De QPB is een voorgevormde etui uit dezelfde lijn als de QNS-modellen. Naast een ritssluiting bezit ook dit model een handig koordje zo ie gemakkelijk mee te nemen is en heeft een vakje aan de binnenkant voor geheugenkaarten. Perfect voor compacte camera’s en mp3-/mp4- spelers.

De DCB (nylon) hoes is speciaal voor fotocamera’s. Gemakkelijk te openen met een rits en ook dit model heeft een apart vakje voor verschillende geheugenkaarten.

Tenslotte is er de UNZB, een neopreen hoes voor elektronica. Dit product combineert trendy kleuren, een handige rits en een koordje om hem gemakkelijk mee te kunnen nemen. De UNZB2 is perfect voor kleine camera’s,  de UNZB3 voor compacte videocamera’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com