You are here: Home » Accessoires » Garmin sporthorloges

Garmin sporthorloges

geschreven door Constance

Garmin staat voornamelijk bekend om haar GPS systemen, maar zij hebben ook hele mooie, en handige, sporthorloges.

De Forerunner-serie bestaat uit 13 verschillende modellen waarbij er in elk horloge altijd GPS ingebouwd zit. Door de GPS kan je oa. zien wat de afgelegde afstand is, de tijd die je hebt gesport en in welk tempo, je gemiddelde snelheid en evt. (afhankelijk van het model) je calorieverbruik en je hartslag. (Ik vind zelf dat er op elk sporthorloge standaard een hartslagmeter op moet zitten, maar Garmin denkt hier dus anders over.) Het model Forerunner 110 HRM dames (compleet met roze accenten) weegt slechts 52 gram en heeft behoorlijk wat mogelijkheden. Maar wil je echt het neusje van de zalm aanschaffen, kijk dan naar de Forerunner 310XT HRM of de Forerunner 405CX want deze sporthorloge’s kunnen bijna alles.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tweets die vermelden Garmin sporthorloges - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 augustus 2010 - 22:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger en menkerjohannes, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Garmin sporthorloges: Garmin staat voornamelijk bekend om haar GPS systemen, maar zij hebben ook hele mooie, en ha… http://bit.ly/atiDNn […]

Reageer
Tweets die vermelden Garmin sporthorloges - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 augustus 2010 - 22:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger en menkerjohannes, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Garmin sporthorloges: Garmin staat voornamelijk bekend om haar GPS systemen, maar zij hebben ook hele mooie, en ha… http://bit.ly/atiDNn […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com