Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding
  • Kettler trainingkits voor thuis Kettler trainingkits voor thuis
  • Fijne Feestdagen met Weight Watchers Fijne Feestdagen met Weight Watchers
  • Jabra lanceert Pulse Wireless; headset met geïntegreerde hartslagmeter Jabra lanceert Pulse Wireless; headset met geïntegreerde hartslagmeter
  • JBL introduceert 2 nieuwe in-ear sportheadset JBL introduceert 2 nieuwe in-ear sportheadset
  • Test:TomTom Multi Watch sporthorloge, deel 2 Test:TomTom Multi Watch sporthorloge, deel 2
ladygadgets

Garmin sporthorloges

Garmin staat voornamelijk bekend om haar GPS systemen, maar zij hebben ook hele mooie, en handige, sporthorloges.

De Forerunner-serie bestaat uit 13 verschillende modellen waarbij er in elk horloge altijd GPS ingebouwd zit. Door de GPS kan je oa. zien wat de afgelegde afstand is, de tijd die je hebt gesport en in welk tempo, je gemiddelde snelheid en evt. (afhankelijk van het model) je calorieverbruik en je hartslag. (Ik vind zelf dat er op elk sporthorloge standaard een hartslagmeter op moet zitten, maar Garmin denkt hier dus anders over.) Het model Forerunner 110 HRM dames (compleet met roze accenten) weegt slechts 52 gram en heeft behoorlijk wat mogelijkheden. Maar wil je echt het neusje van de zalm aanschaffen, kijk dan naar de Forerunner 310XT HRM of de Forerunner 405CX want deze sporthorloge’s kunnen bijna alles.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?