Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
ladygadgets

Samsung compacte digitale camera met WiFi

Samsung brengt volgende maand een compacte digitale camera uit met WiFi waardoor je nog makkelijker je foto’s kan delen en uploaden.

De compacte Samsung ST80 heeft een 14,2 megapixel camera en beschikt over 3x optische zoom en een groot 3 inch touchscreen display aan de achterzijde van de camera. De ST80 is er in vier kleuren: koolzwart, wit, fuchsiaroze en mintblauw. Met de nieuwe ‘Smart-Crop-functie’ op de camera bewerk je foto’s op de camera zelf. Zo is het mogelijk om een foto die schuin gemaakt is, direct bij te snijden en recht te trekken. Dankzij Samsung’s Smart Auto Scene Recognition-technologie (Still & Movie) kiest de ST80 automatisch die scene en bijbehorende instellingen die het beste bij jouw foto of video past. Zo schiet je altijd perfecte beelden. De ST80 neemt 720p HD-video’s op met 30 frames per seconde in een H.264-formaat. Hierdoor kun je drie keer zoveel video’s opslaan als met een standaard MJPEG-formaat.

Doordat de ST80 is uitgerust met Wi-Fi kun je foto’s of video’s versturen vanaf je camera, zonder dat deze aangesloten hoeft te worden op een computer. Je hebt enkel toegang nodig tot een beschikbare Wi-Fi-verbinding. Je mailt de foto’s en video’s door naar de e-mailadressen die in het adresboek van de camera staan opgeslagen, of je upload de content op Facebook®, Picasa™ of YouTube®. Met Samsung AllShare™ (DLNA) plaats je jouw favoriete foto’s direct op je digitale fotolijst of laat je de video’s op je HDTV zien. De ST80 wordt geleverd met een account bij hotspot-provider Boingo. Daarmee beschik je over een snelle breedbandverbinding via meer dan 120.000 Wi-Fi-hotspots over de hele wereld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?