You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Samsung compacte digitale camera met WiFi

Samsung compacte digitale camera met WiFi

geschreven door Constance

Samsung brengt volgende maand een compacte digitale camera uit met WiFi waardoor je nog makkelijker je foto’s kan delen en uploaden.

De compacte Samsung ST80 heeft een 14,2 megapixel camera en beschikt over 3x optische zoom en een groot 3 inch touchscreen display aan de achterzijde van de camera. De ST80 is er in vier kleuren: koolzwart, wit, fuchsiaroze en mintblauw. Met de nieuwe ‘Smart-Crop-functie’ op de camera bewerk je foto’s op de camera zelf. Zo is het mogelijk om een foto die schuin gemaakt is, direct bij te snijden en recht te trekken. Dankzij Samsung’s Smart Auto Scene Recognition-technologie (Still & Movie) kiest de ST80 automatisch die scene en bijbehorende instellingen die het beste bij jouw foto of video past. Zo schiet je altijd perfecte beelden. De ST80 neemt 720p HD-video’s op met 30 frames per seconde in een H.264-formaat. Hierdoor kun je drie keer zoveel video’s opslaan als met een standaard MJPEG-formaat.

Doordat de ST80 is uitgerust met Wi-Fi kun je foto’s of video’s versturen vanaf je camera, zonder dat deze aangesloten hoeft te worden op een computer. Je hebt enkel toegang nodig tot een beschikbare Wi-Fi-verbinding. Je mailt de foto’s en video’s door naar de e-mailadressen die in het adresboek van de camera staan opgeslagen, of je upload de content op Facebook®, Picasa™ of YouTube®. Met Samsung AllShare™ (DLNA) plaats je jouw favoriete foto’s direct op je digitale fotolijst of laat je de video’s op je HDTV zien. De ST80 wordt geleverd met een account bij hotspot-provider Boingo. Daarmee beschik je over een snelle breedbandverbinding via meer dan 120.000 Wi-Fi-hotspots over de hele wereld.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Tweets die vermelden Samsung compacte digitale camera met WiFi - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 augustus 2010 - 22:27

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung compacte digitale camera met WiFi: Samsung brengt volgende maand een compacte digitale camera uit met WiFi… http://bit.ly/dxGzJI […]

Reageer
Tweets die vermelden Samsung compacte digitale camera met WiFi - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 augustus 2010 - 22:27

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Samsung compacte digitale camera met WiFi: Samsung brengt volgende maand een compacte digitale camera uit met WiFi… http://bit.ly/dxGzJI […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com