Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • BY-BAR voorjaarscollectie 2015 BY-BAR voorjaarscollectie 2015
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • Architectonische trend: Wonen in een container Architectonische trend: Wonen in een container
  • Poppenhuizen trends! Poppenhuizen trends!
  • Prijsvraag: Win een paar Oroblu sokjes Prijsvraag: Win een paar Oroblu sokjes
  • Nieuwe GUESS horloges en sieraden Nieuwe GUESS horloges en sieraden
shoppen

Ballerina’s voor mannen

Na de herenrok van H&M (die overigens nooit in Nederland te koop was) komt er nu een andere damestrend overwaaien, nl. ballerina’s voor de heren! (En oh ja, vergeet de megging niet, de mannenlegging.)

Je zag de mannenballerina afgelopen seizoen al bij een paar designers op de catwalk verschijnen, maar nu is deze trend door meer ontwerpers omarmd, zeker in combinatie met de Dandy look. Dior Homme heeft verschillende mannen ballerina’s ontworpen, maar ook bij merken als Tricker’s en Tom Ford zijn de trendy schoenen gesignaleerd en dan gaat het om een lakversie voor bij een chique kostuum. Bij Topman en Asos zijn de ballerina’s ook te koop maar dan wel minder ‘herkenbaar’ als ballerina en meer als espadrille.

Ik heb Testman zijn mening gevraagd en wilde weten of hij (en hij is behoorlijk trendgevoelig) voor de mannenballerina zou gaan, maar het antwoord was ‘nee’ en dat geldt ook voor de megging. Dus ik ben benieuwd of het nu echt een hit gaat worden of dat het toch voor de mannen ‘te gayish’ is.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?