You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ballerina’s voor mannen

Ballerina’s voor mannen

geschreven door Constance

Na de herenrok van H&M (die overigens nooit in Nederland te koop was) komt er nu een andere damestrend overwaaien, nl. ballerina’s voor de heren! (En oh ja, vergeet de megging niet, de mannenlegging.)

Je zag de mannenballerina afgelopen seizoen al bij een paar designers op de catwalk verschijnen, maar nu is deze trend door meer ontwerpers omarmd, zeker in combinatie met de Dandy look. Dior Homme heeft verschillende mannen ballerina’s ontworpen, maar ook bij merken als Tricker’s en Tom Ford zijn de trendy schoenen gesignaleerd en dan gaat het om een lakversie voor bij een chique kostuum. Bij Topman en Asos zijn de ballerina’s ook te koop maar dan wel minder ‘herkenbaar’ als ballerina en meer als espadrille.

Ik heb Testman zijn mening gevraagd en wilde weten of hij (en hij is behoorlijk trendgevoelig) voor de mannenballerina zou gaan, maar het antwoord was ‘nee’ en dat geldt ook voor de megging. Dus ik ben benieuwd of het nu echt een hit gaat worden of dat het toch voor de mannen ’te gayish’ is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com