You are here: Home » Shoppen » Sieraden van Jeanet Kuiper

Sieraden van Jeanet Kuiper

geschreven door Constance

Mijn collega-schrijfster Karin (koken.blogo.nl) maakte mij attent op de sieraden van Jeanet Kuiper en natuurlijk deel ik deze tip graag met jullie.

Jeanet Kuiper maakt sieraden in goud of zilver en (meestal) in combinatie met edelstenen en parels. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur, oud-Hollandse kenmerken (zoals Staphorster klederdrachten) of de oudheid. Alles sieraden zijn unieke stuks of worden in kleine oplages, met de hand, gemaakt. Ook kan je, in overleg met Jeanet, een mooi sieraad laten maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?