Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
ladygadgets

Raspen van Microplane

Ik had de mijne al een aantal jaren in de bestek-lade van mijn keuken liggen, een Microplane rasp. Deze heb ik ooit eens aangeschaft bij de Williams Sonoma outletwinkel in Woodbury Common (deze ligt een 1 uur rijden buiten New York). En hij was dus nog nooit gebruikt!

Tot vorige week, toen ik een heel klein stukje kaas over had dat geraspt moest worden en bleek dat je met mijn andere kaasrasp ook je vingertoppen meeging raspen, pakte Testman de Microplane uit de la (onder het mom van: laten we deze eens proberen). En wat is dat een geweldige rasp. Ik heb gewoon spijt dat ie niet eerder gebruikt is. Gisteren had ik geraspte kaas nodig voor mijn pasta en de Microplane ‘vloog’ gewoon over de kaas. Je hebt binnen notime een reuze berg geraspte kaas, en zonder dat je je kaas ‘vermoord’.

Dus mocht je nog eens een nieuwe rasp nodig hebben (Microplane heeft raspen in verschillende soorten en maten), dan kan ik de Microplane van harte aanbevelen want het is echt een geweldige rasp!