You are here: Home » Fashion » Specsavers ‘Brildrager van het Jaar’ verkiezing

Specsavers ‘Brildrager van het Jaar’ verkiezing

geschreven door Constance

Ben je een brildrager of brildraagster dan heb je nog 2 dagen de tijd om mee te doen aan de verkiezing die Specsavers alweer voor de 11e keer organiseert, nl. die van Brildrager van het Jaar.

Wat zijn de eisen om mee te doen aan deze verkiezing? Iedereen (man of vrouw) van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven (en je hoeft geen Specsavers-klant te zijn). Verder moet je een email sturen, met een recente kleurenfoto van jezelf met bril naar brildragervanhetjaar@nl.specsavers.com. Hierin zet je je volledige naam, adres, postcode en woonplaats, je telefoonnummer waar je overdag op te bereiken bent, je leeftijd en geboortedatum, je lengte, kledingmaat (boven en onder) en je schoenmaat. Je kunt je inschrijven tot 12 augustus en als je tot 1 van de 12 finalisten behoort dan krijg je in de week van 23 augustus telefonisch en schriftelijk bericht. (Heb je niets gehoord, dan sta je niet in de Nederlandse finale.)

Op 9 september as. worden de 12 finalisten beoordeelt door een professionele jury, die bestaat uit styliste Dyanne Beekman, topmodel en brillenontwerpster Kassandra, columniste Beertje van Beers en beautystylist Tom Sebastian, en zij bepalen of jij de ‘look en stijl’ hebt om Nederland te vertegenwoordigen in de Internationale Brildrager van het Jaar verkiezing.

Wat kan je winnen? De winnaar van de Nederlandse finale gaat naar de internationale finale in Londen (in het Victoria & Albert Museum) en hij of zij krijgt ook een persoonlijk stijladvies van Beekman Styling.En win je de internationale finale dan maak je kans op een modellencontract bij Storm Models én een luxe vakantie van twee weken naar St. Lucia. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen zoals weekendjes weg, goodiebags en nog veel meer!

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Shopaholic: de leukste shoptip en gadget-trends | ByTom 29 juni 2011 - 21:51

[…] eeeeFUN elektrische scooter: Ben je op zoek naar een scooter maar denk je ook gelijk ‘groen’? Denk dan eens aan een elektrische scooter. Het Nederlandse merk eeeeFUN heeft 3 verschillende modellen in het assortiment en je kunt deze helemaal naar je eigen smaak ‘customizen’ doordat jezelf de kleur van het frame, velgen en andere accessoires. Ik krijg volgende maand een eeeeFUN scooter thuis voor een uitgebreide test, dus binnenkort lees je meer. […]

Reageer
Shopaholic: de leukste shoptip en gadget-trends | ByTom 29 juni 2011 - 21:51

[…] eeeeFUN elektrische scooter: Ben je op zoek naar een scooter maar denk je ook gelijk ‘groen’? Denk dan eens aan een elektrische scooter. Het Nederlandse merk eeeeFUN heeft 3 verschillende modellen in het assortiment en je kunt deze helemaal naar je eigen smaak ‘customizen’ doordat jezelf de kleur van het frame, velgen en andere accessoires. Ik krijg volgende maand een eeeeFUN scooter thuis voor een uitgebreide test, dus binnenkort lees je meer. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com