Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart
  • Specsavers loves Moschino! Specsavers loves Moschino!
  • Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie
  • Specsavers loves Glasses Specsavers loves Glasses
shoppen

Specsavers ‘Brildrager van het Jaar’ verkiezing

Ben je een brildrager of brildraagster dan heb je nog 2 dagen de tijd om mee te doen aan de verkiezing die Specsavers alweer voor de 11e keer organiseert, nl. die van Brildrager van het Jaar.

Wat zijn de eisen om mee te doen aan deze verkiezing? Iedereen (man of vrouw) van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven (en je hoeft geen Specsavers-klant te zijn). Verder moet je een email sturen, met een recente kleurenfoto van jezelf met bril naar brildragervanhetjaar@nl.specsavers.com. Hierin zet je je volledige naam, adres, postcode en woonplaats, je telefoonnummer waar je overdag op te bereiken bent, je leeftijd en geboortedatum, je lengte, kledingmaat (boven en onder) en je schoenmaat. Je kunt je inschrijven tot 12 augustus en als je tot 1 van de 12 finalisten behoort dan krijg je in de week van 23 augustus telefonisch en schriftelijk bericht. (Heb je niets gehoord, dan sta je niet in de Nederlandse finale.)

Op 9 september as. worden de 12 finalisten beoordeelt door een professionele jury, die bestaat uit styliste Dyanne Beekman, topmodel en brillenontwerpster Kassandra, columniste Beertje van Beers en beautystylist Tom Sebastian, en zij bepalen of jij de ‘look en stijl’ hebt om Nederland te vertegenwoordigen in de Internationale Brildrager van het Jaar verkiezing.

Wat kan je winnen? De winnaar van de Nederlandse finale gaat naar de internationale finale in Londen (in het Victoria & Albert Museum) en hij of zij krijgt ook een persoonlijk stijladvies van Beekman Styling.En win je de internationale finale dan maak je kans op een modellencontract bij Storm Models én een luxe vakantie van twee weken naar St. Lucia. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen zoals weekendjes weg, goodiebags en nog veel meer!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?