You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Lekker slapen dmv. podcasts

Lekker slapen dmv. podcasts

geschreven door Constance

In het hotel in Dubai, het Crowne Plaza, waar ik regelmatig kom, is er een speciaal Sleep Advantage programma beschikbaar.

Dit programma houdt een aantal dingen in: goede matrassen en kussens, een aromatherapie setje met Breathe in (om je hoofd schoon te maken) en Deep Calm (om rustig te worden en lekker te kunnen slapen) en een klein boekje met daarin een aantal tips. Een van deze tips is de mogelijkheid, om 5 verschillende podcasts te downloaden en deze behandelen allemaal verschillende slaapitems. De 1e podcast is een verhaal over The Sleep Doctor. De 2e gaat over de gewenning van een nieuwe slaapomgeving, bijv. een hotelkamer. De 3e gaat over lichaam en slapen en wat voedsel en sporten voor je slaap kan betekenen. Podcast nr. 4 is gewijd aan lichaam en geest en de 5e gaat over crisismanagement, bijv. bij het niet kunnen slapen door een jetlag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com