Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nest Thermostat Test; Nest Thermostat
  • Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator
  • Gadget Test: LG Wasmachine Gadget Test: LG Wasmachine
  • Gadget Test: Philips DirectLife bewegingsmeter (deel 1) Gadget Test: Philips DirectLife bewegingsmeter (deel 1)
  • Gadget Test: Philips bewegingsmeter DirectLife Gadget Test: Philips bewegingsmeter DirectLife
  • Lg Wasmachine met stoomwas functie Lg Wasmachine met stoomwas functie
ladygadgets

Lekker slapen dmv. podcasts

In het hotel in Dubai, het Crowne Plaza, waar ik regelmatig kom, is er een speciaal Sleep Advantage programma beschikbaar.

Dit programma houdt een aantal dingen in: goede matrassen en kussens, een aromatherapie setje met Breathe in (om je hoofd schoon te maken) en Deep Calm (om rustig te worden en lekker te kunnen slapen) en een klein boekje met daarin een aantal tips. Een van deze tips is de mogelijkheid, om 5 verschillende podcasts te downloaden en deze behandelen allemaal verschillende slaapitems. De 1e podcast is een verhaal over The Sleep Doctor. De 2e gaat over de gewenning van een nieuwe slaapomgeving, bijv. een hotelkamer. De 3e gaat over lichaam en slapen en wat voedsel en sporten voor je slaap kan betekenen. Podcast nr. 4 is gewijd aan lichaam en geest en de 5e gaat over crisismanagement, bijv. bij het niet kunnen slapen door een jetlag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?