Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Met een Hortensia in huis leef je gezonder Met een Hortensia in huis leef je gezonder
  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon Little book of Chanel; een ode aan het mode icoon
wonen

Keuzestress!?! Huur een personal shopper in!

Keuzestress is een vorm van stress die veroorzaakt wordt doordat een persoon of personen, geconfronteerd worden met een overvloed aan informatie/producten die overwogen dienen te worden om uiteindelijk een ‘goede’ keuze te kunnen maken. Daarbij wordt vaak de mening gevraagd aan mensen die in een zelfde situatie ook een keuze hebben moeten maken. Dat geeft de persoon die de stress heeft, een houvast om zijn of haar keuze te bepalen.

 Wat heeft dat nou met wonen te maken? Ik ervaar bij steeds meer klanten deze stress. Zowel bij het aanschaffen van een meubelstuk, een vloer of wat voor woon gerelateerde objecten dan ook.

 Door een overvloed aan materialen, mogelijkheden, vormen en kleuren raakt men al gauw het overzicht kwijt. En wat moet je dan kiezen. Een verkoper zal niet altijd een objectief advies geven.

 Als interieuradviseur merk ik dat er steeds meer behoefte ontstaat om onafhankelijk begeleid te worden bij het nemen van beslissingen, en rustig  stressless advies krijgen. Iemand die je kan helpen in het doolhof de juiste afslag te nemen. Daarom wordt het inhuren van een personal shopper steeds populairder bij de klant die niet weet wat ze moeten kiezen.

Deze assistent (interieuradviseur) weet wat waar te halen is en zal veel zaken links laten liggen omdat deze niet bij de klant passen of niet geschikt zijn.  Het inhuren geschiedt  veelal op uurbasis, op deze manier zal bij het advies geven, provisie geen rol spelen. (Veel adviseurs krijgen provisie van een woonbedrijf als ze iets verkopen aan een klant).

Een goede shopping assistent zal rekening houden met de persoonlijke leefstijl en smaak. Dat geeft de klant het gevoel van vertrouwen, overzicht en rust. Zodat deze zich kan concentreren op het nemen van de juiste beslissing. 

Een personal shopper, de oplossing om ontspannen te winkelen en het bespaard ook veel tijd!

Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?