Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get the Kylie Look bij Specsavers Get the Kylie Look bij Specsavers
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing is gestart
  • Specsavers loves Moschino! Specsavers loves Moschino!
  • Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie Twiggy lanceert Specsavers brillencollectie
  • Specsavers loves Glasses Specsavers loves Glasses
  • Laat je online casten, iCasting! Laat je online casten, iCasting!
shoppen

Topmodel Kassandra heeft haar eigen brillencollectie

Ik ben zelf op zoek naar een nieuwe bril (ik wissel mijn lenzen regelmatig af met een bril) en nu kwam ik de Specsavers collectie ‘Kassandra’ tegen. Het topmodel Kassandra Scheurder (zelf ook brildragend) heeft haar eigen brillenlijn ontwikkeld voor Specsavers en daarbij heeft zij de nadruk gelegd op retro. En je ziet duidelijk haar persoonlijke stijl terug in de monturen want ze hebben allemaal een jaren ’50 en ’60 tintje gekregen.

Twee jaar geleden lanceerde zij al Kassandra´s Choice, een eigen keuze van Specsavers-brillen en nu dus haar eigen monturen. De brillen van Kassandra zijn negen monturen in zes kleuren.  Kassandra (Hollands Next Topmodel 2007) draagt al vanaf driejarige leeftijd een bril. De inspiratie voor haar nieuwe brillencollectie putte Kassandra uit tweedehands montuurtjes op de Mauerpark Markt in Berlijn. Ook liet ze zich beïnvloeden door de stijl van Johnny Depp en de serie Mad Men. De brillen zijn ietwat oversized, niet té rechthoekig of rond en ademen stuk voor stuk die vintage sfeer uit. De kleuren van de brilmonturen zijn zorgvuldig door het Nederlandse fotomodel uitgekozen en variëren van warm en donker schildpadbruin tot lichtbruin retro, van straalzwart tot licht crème doorschijnend. Sommige modellen zijn voorzien van metaalkleurige pins aan de boven- en zijkant van het montuur. Deze geven de brillen een extra vintage look.  Anderen zijn voorzien van een fifties sleutelgat neusbrug of een retro teacup shape om het jaren ´50 gevoel extra te benadrukken. De collectie ‘Kassandra’ is verkrijgbaar bij alle winkels van Specsavers in Nederland. De prijs bedraagt 169,- inclusief enkelvoudige standaard Pentax-glazen.

Nu vraag je je misschien af welk montuur ik ga kiezen en ik heb (online op de Specsavers website) alvast een probeer sessie gehouden en ik vind Kassandra 01 het leukste staan, dus ik ga binnenkort snel naar de winkel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?