You are here: Home » Gadget nieuws » Puistjes weg met de Zeno

Puistjes weg met de Zeno

geschreven door Constance

De Zeno ken ik al een tijd uit de VS, waar hij bij mijn favoriete parfumeriewinkel, Sephora, wordt verkocht. Maar hij is nu ook in Nederland te koop.

Wat is de Zeno precies? De Zeno is een apparaat waarmee je al je puistjes vernietigd (dmv. de Clearpoint warmte) en de P. acnes bacterie wordt bestreden door een proces dat bekend staat als de heat shock response. Binnen enkele uren ruimt Zeno de puistjes op. Twee tot drie behandelingen van slechts 2½ minuut verspreid over 24 uur zijn voldoende voor de meeste puistjes. Door de afgepaste, gecontroleerde warmte gedurende een specifieke tijd toe te passen vernietigt de bacterie zichzelf. Zodra de bacterie doodgaat, verdwijnt het puistje. Zeno is het meest geavanceerde apparaatje op de markt dat zonder recept te verkrijgen is. En bedoeld voor personen met milde tot middelmatige acne.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com