Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
ladygadgets

Puistjes weg met de Zeno

De Zeno ken ik al een tijd uit de VS, waar hij bij mijn favoriete parfumeriewinkel, Sephora, wordt verkocht. Maar hij is nu ook in Nederland te koop.

Wat is de Zeno precies? De Zeno is een apparaat waarmee je al je puistjes vernietigd (dmv. de Clearpoint warmte) en de P. acnes bacterie wordt bestreden door een proces dat bekend staat als de heat shock response. Binnen enkele uren ruimt Zeno de puistjes op. Twee tot drie behandelingen van slechts 2Ā½ minuut verspreid over 24 uur zijn voldoende voor de meeste puistjes. Door de afgepaste, gecontroleerde warmte gedurende een specifieke tijd toe te passen vernietigtĀ de bacterie zichzelf. Zodra de bacterie doodgaat, verdwijnt het puistje. Zeno is het meest geavanceerde apparaatje op de markt dat zonder recept te verkrijgen is. En bedoeld voor personen met milde tot middelmatige acne.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?