Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE Dek je tafel duurzaam met de IKEA ÅTERSTÄLLA LIMITED COLLECTIE
shoppen

Coca-Cola Light limited edition bottle by Manolo Blahnik

Vanaf vandaag krijg je (zolang de voorraad strekt en max. 1 per klant) bij aankoop van een kledingstuk uit de ‘Celebrate Life-collectie’ een Coca Cola Light limited edition bottle by Manolo Blahnik cadeau!

De fles is speciaal ontworpen voor het feit dat Coca Cola binnenkort 25 jaar in Nederland bestaat. Het design bestaat uit schetsen van Blahnik en sluit perfect aan bij de Celebrate Life-collectie van Vero Moda want deze collectie is supervrouwelijk en is daardoor prima te combineren met de killer heels van Manolo Blahnik. (Btw, het Nederlandse model Kim Noorda is deze winter het gezicht van Vero Moda.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?