You are here: Home » Gadgets » Coca-Cola Light limited edition bottle by Manolo Blahnik

Coca-Cola Light limited edition bottle by Manolo Blahnik

geschreven door Constance

Vanaf vandaag krijg je (zolang de voorraad strekt en max. 1 per klant) bij aankoop van een kledingstuk uit de ‘Celebrate Life-collectie’ een Coca Cola Light limited edition bottle by Manolo Blahnik cadeau!

De fles is speciaal ontworpen voor het feit dat Coca Cola binnenkort 25 jaar in Nederland bestaat. Het design bestaat uit schetsen van Blahnik en sluit perfect aan bij de Celebrate Life-collectie van Vero Moda want deze collectie is supervrouwelijk en is daardoor prima te combineren met de killer heels van Manolo Blahnik. (Btw, het Nederlandse model Kim Noorda is deze winter het gezicht van Vero Moda.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com