Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
ladygadgets

Zwangerschap app

Ben je in verwachting of ken je iemand (vriendin, zus of kennis) die zwanger is, dan heb ik een hele leuke app gevonden.

De iPregnacy app. geeft alle informatie over je zwangerschap vanaf dag 1 tot aan de bevalling. Als je de uitgerekende datum in de app zet, krijg je precies te zien hoeveel maanden, weken en dagen je in verwachting bent en ook kan je zien hoelang het nog duurt voordat de bevalling gaat plaats vinden. En weet je nog niet precies wanneer je bent uitgerekend, dan geef je je de dag van je laatste ongesteldheid op en hij berekent de datum.

Verder kan je ook een naam uitkiezen dmv. de Baby Name Picker, want elke keer als je je iPhone heen en weer schudt komt er een andere naam naar boven.

iPregnancy laat je ook meekijken met de groei en ontwikkeling van je ongeboren baby. Je krijgt elke week een realistische 3D foto te zien en een overzicht met de gemiddelde lengte en gewicht van je kindje. Je kunt de app ook persoonlijk aanvullen, met daarin je gewicht, bloeddruk en doktersafspraken en kan je foto’s toevoegen van je groeiende buik. Deze app heeft vorig jaar een aantal prijzen gewonnen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?