You are here: Home » Shoppen » Jurkjes uit Lily’s Closet

Jurkjes uit Lily’s Closet

geschreven door Constance

Tijdens de AIFW heb ik kennis gemaakt met Lilian Bunders, en zij viel op omdat zij elke dag gekleed was in een ander jurkje.

Ik raakte met haar in gesprek en zij vertelde mij dat zij een grote collectie jurken online verkoopt, via haar webshop Lily’s Closet. Lily’s Closet heeft niet alleen nieuwe maar ook vintage jurken in haar collectie. En zij haalt de jurken ook overal vandaan: van de bekende modesteden tot hippiemarkten op Ibiza, maar ook worden regelmatig de kasten van Fashionista’s geplunderd. Vrolijke little black dresses en prachtige designerjurken van onder andere Diana von Furstenberg. Maar ook one of a kind slangenleren tassen. Voor elk budget en elke week wordt de collectie aangevuld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com