Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Vintage badkleding Vintage badkleding
  • Verouderde of vintage stoffen Verouderde of vintage stoffen
  • Jamie Oliver vintage koelbox Jamie Oliver vintage koelbox
  • Vintagekleding in de 9 Straatjes Vintagekleding in de 9 Straatjes
  • Sunday Market – Fashion & Vintage Sunday Market – Fashion & Vintage
shoppen

Jurkjes uit Lily’s Closet

Tijdens de AIFW heb ik kennis gemaakt met Lilian Bunders, en zij viel op omdat zij elke dag gekleed was in een ander jurkje.

Ik raakte met haar in gesprek en zij vertelde mij dat zij een grote collectie jurken online verkoopt, via haar webshop Lily’s Closet. Lily’s Closet heeft niet alleen nieuwe maar ook vintage jurken in haar collectie. En zij haalt de jurken ook overal vandaan: van de bekende modesteden tot hippiemarkten op Ibiza, maar ook worden regelmatig de kasten van Fashionista’s geplunderd. Vrolijke little black dresses en prachtige designerjurken van onder andere Diana von Furstenberg. Maar ook one of a kind slangenleren tassen. Voor elk budget en elke week wordt de collectie aangevuld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?