Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
ladygadgets

iPod als sieraad

Testman is gek op gadgets, maar testman is ook gek op mannensieraden. Testman draagt bijna elke dag wel een sierraad om zijn hals. En we zien steeds meer sieraden die ook gadget zijn en andersom. Testman is erg enthousiast over ontwerper Michiel Cornelissen. Testman kende hem niet, maar kwam erachter dat deze Nederlandse ontwerper inmiddels flink aan de weg timmert in onder andere de VS. Zo kreeg hij vorig jaar al flink wat aandacht van ubergadget magazine Wired voor een prachtige Multi tool sieraad.

En recentelijk is daar een prachtig sieraad bijgekomen: de Pod à porter, een halsketting waar je je iPod shuffle in kunt dragen en waar het snoer van je hoofdtelefoon prachtig in verwerkt wordt.

De ketting is geproduceerd volgens het 3D printing principe en geschikt voor de iPod 3e generatie. De prijs is vanaf 27 usd (ex btw) en dat is inclusief verzending! Hij is te koop via Shapeways en verkrijgbaar in diverse kleuren. Testman is er van overtuigd dat we nog veel van Michiel gaan horen, helemaal wanneer hij blijft ontwerpen op het snijvlak van gadgets en sieraden. En leuk dat zo iemand “gewoon” uit Nederland komt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?