Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
ladygadgets

iPod als sieraad

Testman is gek op gadgets, maar testman is ook gek op mannensieraden. Testman draagt bijna elke dag wel een sierraad om zijn hals. En we zien steeds meer sieraden die ook gadget zijn en andersom. Testman is erg enthousiast over ontwerper Michiel Cornelissen. Testman kende hem niet, maar kwam erachter dat deze Nederlandse ontwerper inmiddels flink aan de weg timmert in onder andere de VS. Zo kreeg hij vorig jaar al flink wat aandacht van ubergadget magazine Wired voor een prachtige Multi tool sieraad.

En recentelijk is daar een prachtig sieraad bijgekomen: de Pod à porter, een halsketting waar je je iPod shuffle in kunt dragen en waar het snoer van je hoofdtelefoon prachtig in verwerkt wordt.

De ketting is geproduceerd volgens het 3D printing principe en geschikt voor de iPod 3e generatie. De prijs is vanaf 27 usd (ex btw) en dat is inclusief verzending! Hij is te koop via Shapeways en verkrijgbaar in diverse kleuren. Testman is er van overtuigd dat we nog veel van Michiel gaan horen, helemaal wanneer hij blijft ontwerpen op het snijvlak van gadgets en sieraden. En leuk dat zo iemand “gewoon” uit Nederland komt.