Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moooi in Milaan Moooi in Milaan
  • Woonbeurs in Keulen Woonbeurs in Keulen
  • Home sweet Home, op de Wonen&Co Home sweet Home, op de Wonen&Co
  • Wat zijn de meeste gebruikte kleuren in huis? Wat zijn de meeste gebruikte kleuren in huis?
  • Stoere wooncadeaus en woonaccessoires voor echte mannen Stoere wooncadeaus en woonaccessoires voor echte mannen
  • Woonbeurs 2012 Amsterdam Woonbeurs 2012 Amsterdam
wonen

Doe de woonstijquiz bij VT wonen.

Kiezen voor een nieuw interieur is leuk, je vertaalt als het ware je persoonlijkheid naar een interieur.  Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of alleen een nieuwe eethoek, bank of fauteuil, iedere keuze die je maakt is als het ware een vertaling die bij je persoonlijkheid past. Is deze vertaling naar het interieur niet goed gebeurd, dan kun je je niet thuis voelen in je eigen interieur.

 Om ideeën op te doen kun je regelmatig bij woonwinkels binnenlopen voor de nieuwste trends op woongebied, je kunt de woonbeurs bezoeken, in diverse woonbladen snuffelen, woonprogramma’s op tv bekijken. Allemaal goede informatiebronnen om je eigen stijl te bepalen.

Maar je kunt ook je woonstijl bepalen door bijvoorbeeld een collage te maken! Deze collage of moodboard zal een hulpmiddel worden bij het kiezen van een bepaalde sfeer, kleur, aanschaf van bijvoorbeeld een vloer of bank. Laat je ook  inspireren door een kleur uit de natuur of een mooie lap stof of een prachtige vakantiefoto.

Is dit te bewerkelijk of vind je jezelf niet creatief genoeg ? Ga naar de site van VT wonen, daar kan je de woonstijlquiz doen. Het resultaat uit deze quiz geeft je een aardig overzicht wat je stijl is. Ik heb zelf natuurlijk ook de quiz gedaan en wat ik al dacht…Industriële vormgeving en een rustige basis hebben de hoogste percentage in het overzicht.

Deze test is een eenvoudige en overzichtelijk om achter je woonstijl en smaak te komen en in een paar minuten te maken. Dat is nog een snel!

Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?