You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch

Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch

geschreven door Constance

Ik heb vorige week vrijdag een leuk cadeau ontvangen, nl. een nieuwe Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Tablet.

Zoals jullie in april jl. hebben kunnen lezen heb ikzelf (al een aantal jaren) de Wacom Bamboo One op mijn bureau liggen en heb ik pas de Bamboo Pen & Touch uitgebreid getest.

Ik heb nu dus de Wacom Bamboo Fun Pen & Touch (maat M) gekregen en deze is een stuk groter dan mijn ‘oude’ Bamboo. Het voordeel hiervan is wel dat je nog makkelijker je hand als ‘muis’ kunt gebruiken en dit is handig als je geen zin hebt om de bijgeleverde pen te gebruiken. Ik heb zelf de zilveren uitvoering, maar hij is er ook in het wit. Je kunt met de Bamboo Fun tekenen en schilderen, handtekeningen zetten, door foto’s bladeren, maar ook retoucheren en notities maken. Het maakt niet uit of je rechts- of linkshandig bent want hij is voor iedereen geschikt. Verder kan je ook verschillende Bamboo Mini’s (software) downloaden.

Binnenkort kunnen jullie op ladygadgets.blogo.nl lezen hoe de Bamboo Fun Pen & Touch bevalt.

[youtube]http://il.youtube.com/watch?v=DiVIg7crSQM[/youtube]

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 3 augustus 2010 - 09:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch: Ik heb vorige week vrijdag een leuk cadeau ontvangen, nl. een nieuwe Wa… http://bit.ly/9tqIJN […]

Reageer
Tweets die vermelden Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 3 augustus 2010 - 09:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Stephan Fellinger, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Gadget Test: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch: Ik heb vorige week vrijdag een leuk cadeau ontvangen, nl. een nieuwe Wa… http://bit.ly/9tqIJN […]

Reageer
Gadget Test: Bamboo Fun - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 26 augustus 2010 - 07:35

[…] Test, Getting Organized, Home Gadgets, Men's Gadgets.Begin deze maand heb ik al gemeld dat ik de Bamboo Fun Pen & Touch (maat M) heb ontvangen en dat ik deze ook zou gaan testen. Ik heb al eens eerder het kleine model […]

Reageer
Gadget Test: Bamboo Fun - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 26 augustus 2010 - 07:35

[…] Test, Getting Organized, Home Gadgets, Men's Gadgets.Begin deze maand heb ik al gemeld dat ik de Bamboo Fun Pen & Touch (maat M) heb ontvangen en dat ik deze ook zou gaan testen. Ik heb al eens eerder het kleine model […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com