Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Wintertrend: Dierenprints

Een van mijn favoriete prints is toch wel de luipaardprint. Ik heb een luipaardblouse, rokje, sjaal en zelfs een paar ondergoedsets. Als je dit allemaal bij elkaar draagt wordt het snel ‘ordi’ maar 1 kledingsstuk of accessoire kan prima. (En het valt me wel op dat er vaak een luipaardprint bedoelt wordt als er gesproken wordt over een tijgerprint. Dit zijn 2 verschillende beesten en dus ook 2 totaal verschillende vachtjes/prints.)

Voor aankomende winter ga je heel veel dierenprints zien, alleen gaat het dan wel over afbeeldingen van wolven en roofdieren op shirts en sweaters. Heel leuk voor op je jeans of jegging en voor zowel mannen als vrouwen. Kijk even bij oa. Replay en Levi’s.