Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Wintertrend: Dierenprints

Een van mijn favoriete prints is toch wel de luipaardprint. Ik heb een luipaardblouse, rokje, sjaal en zelfs een paar ondergoedsets. Als je dit allemaal bij elkaar draagt wordt het snel ‘ordi’ maar 1 kledingsstuk of accessoire kan prima. (En het valt me wel op dat er vaak een luipaardprint bedoelt wordt als er gesproken wordt over een tijgerprint. Dit zijn 2 verschillende beesten en dus ook 2 totaal verschillende vachtjes/prints.)

Voor aankomende winter ga je heel veel dierenprints zien, alleen gaat het dan wel over afbeeldingen van wolven en roofdieren op shirts en sweaters. Heel leuk voor op je jeans of jegging en voor zowel mannen als vrouwen. Kijk even bij oa. Replay en Levi’s.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?