You are here: Home » Fashion » Wintertrend: Dierenprints

Wintertrend: Dierenprints

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete prints is toch wel de luipaardprint. Ik heb een luipaardblouse, rokje, sjaal en zelfs een paar ondergoedsets. Als je dit allemaal bij elkaar draagt wordt het snel ‘ordi’ maar 1 kledingsstuk of accessoire kan prima. (En het valt me wel op dat er vaak een luipaardprint bedoelt wordt als er gesproken wordt over een tijgerprint. Dit zijn 2 verschillende beesten en dus ook 2 totaal verschillende vachtjes/prints.)

Voor aankomende winter ga je heel veel dierenprints zien, alleen gaat het dan wel over afbeeldingen van wolven en roofdieren op shirts en sweaters. Heel leuk voor op je jeans of jegging en voor zowel mannen als vrouwen. Kijk even bij oa. Replay en Levi’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com