Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie
  • AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken
  • Test; Philips Saeco Minuto espressomachine Test; Philips Saeco Minuto espressomachine
ladygadgets

Canon lens

Testman weet dat collega-schrijfster Constance een fanatiek fotograaf is. En elke fotograaf is ook zeer geïnteresseerd in de beste lenzen. Testman weet niet veel van fotografie, maar heeft inmiddels wel geleerd, dat een lens het belangrijkste is bij het fotograferen. “Bezuinig nooit op je lens, neem liever nog een goedkopere camera”, is een veel gehoord advies op dit gebied. Maar lenzen zijn een forse aanslag op je budget. Testman zag dat het ook anders kan.

Wat te denken van deze Canon 24-105 mm lens voor $36, inclusief versturen naar Nederland? Even de specs doornemen? Lens-cap lid, rubber-grip focus + grip focus en auto-focus switch. Splinternieuw voor minder dan 30 Euro. En had Testman al gezegd dat je er ook heerlijke koffie uit kan drinken? En cocktails schijnen ook erg lekker te smaken in deze mok.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?