You are here: Home » Digitale fotografie » Canon lens

Canon lens

geschreven door testman

Testman weet dat collega-schrijfster Constance een fanatiek fotograaf is. En elke fotograaf is ook zeer geïnteresseerd in de beste lenzen. Testman weet niet veel van fotografie, maar heeft inmiddels wel geleerd, dat een lens het belangrijkste is bij het fotograferen. “Bezuinig nooit op je lens, neem liever nog een goedkopere camera”, is een veel gehoord advies op dit gebied. Maar lenzen zijn een forse aanslag op je budget. Testman zag dat het ook anders kan.

Wat te denken van deze Canon 24-105 mm lens voor $36, inclusief versturen naar Nederland? Even de specs doornemen? Lens-cap lid, rubber-grip focus + grip focus en auto-focus switch. Splinternieuw voor minder dan 30 Euro. En had Testman al gezegd dat je er ook heerlijke koffie uit kan drinken? En cocktails schijnen ook erg lekker te smaken in deze mok.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Canon lens - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 4 augustus 2010 - 15:49

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door PHD, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Canon lens: Testman weet dat collega-schrijfster Constance een fanatiek fotograaf is. En elke fotograaf is ook zee… http://bit.ly/bJ1A51 […]

Reageer
Tweets die vermelden Canon lens - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 4 augustus 2010 - 15:49

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door PHD, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Canon lens: Testman weet dat collega-schrijfster Constance een fanatiek fotograaf is. En elke fotograaf is ook zee… http://bit.ly/bJ1A51 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com