You are here: Home » Fashion » Nieuwe schoenenwinkel: Mumu’s Shoes

Nieuwe schoenenwinkel: Mumu’s Shoes

geschreven door Constance

Vorige maand is er een nieuwe schoenenwinkel in Amsterdam geopend, Mumu’s Shoes.

Mumu’s Shoes zoekt buiten de gebaande paden naar fashion specials en brengt die naar Nederland. De winkel biedt kwaliteitsaccessoires en handgemaakte producten in kleine oplages. Je vindt er komend seizoen de torenhoge hakken van het jonge designer DnV en een minicollectie S-bags van het merk 3127.

De DnV-collectie biedt lederen high heels met plateauzool in bijzondere materialen en kleurcombinaties. Er zijn bijvoorbeeld peeptoes met pompons van strookjes leer, pumps in opvallende effen kleuren of in wilde zebraprint met een gele of rode hak. Daarnaast is er een selectie baggy boots te vinden in opvallende kleuren. DnV schoenen en laarzen zijn torenhoog en maar ook comfortabel. De ontwerper deed uitgebreid onderzoek naar comfort en integreerde dat in de collectie. Prijzen variëren van € 149 voor pumps tot € 269 voor laarzen.

3127 / The S-bag
De S-bag van het merk 3127 is een handig klein tasje dat is gemaakt van een S-vormig stuk leer met een lange rits die volledig open kan. Is de rist los dan is de tas volledig plat en kan handig in bijvoorbeeld een koffer worden opgeborgen. Dichtgeritst ontstaat een hip ovaalvormige schoudertasje. De S-bag is verkrijgbaar in Royal Blue ponyhaar, slang- en in luipaardprint. Allemaal voorzien van een gouden rits. De tasjes zijn volledig met de hand gemaakt door een Italiaanse ontwerpster en kosten € 119,- per stuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com