Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie! Parket en vloerverwarming: 100% jazeker garantie!
  • Tegelvoer trends, houtstructuur Tegelvoer trends, houtstructuur
  • Handige vloermatten voor in en om huis Handige vloermatten voor in en om huis
  • Creatief met tapijttegels Creatief met tapijttegels
  • Hoe kies je de juiste vloer? Hoe kies je de juiste vloer?
  • Echt stoere vloeren Echt stoere vloeren
wonen

Huis gekocht (deel 6)

De nieuwe vloer ligt in het huis! Nadat de vloerverwarming is ingefreesd, kon de vloerenlegger maandag aan de slag . Het resultaat is fantastisch!

 Ik ben al jarenlang zeer enthousiast en stiekem een beetje verliefd op een tegel van het merk Viva. De Xilo Brown. Een designtegel van Italiaanse makelij, 60 x 60, gekalibreerd ( recht afgesneden). De ondergrond van de tegel is grijs/antraciet en er lopen allemaal gekleurde krasjes over de tegel. Bruin, leverkleur, gebroken wit, zwart en blauw/wit.

De eerste indruk die men over het algemeen van de tegel heeft is…druk. Maar als de plavuizen gebroederlijk naast elkaar liggen valt dat juist erg mee. Positief effect is dat de streepjes de ruimte langer of breder maken. Afhankelijk van hoe je de voer legt.

 Kortom we zijn erg blij met het resultaat. Nu mogen we aan de slag om de vloer schoon te maken, we gebruiken daarbij een huis, tuin en keuken stoomreiniger. Want de vloer blijft het mooist als deze alleen maar met water wordt schoongemaakt. Allesreinigers maken de vloer alleen maar vetter! En dat trekt nog meer vuil aan.

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?