You are here: Home » Columns » Huis gekocht (deel 6)

Huis gekocht (deel 6)

geschreven door Constance

De nieuwe vloer ligt in het huis! Nadat de vloerverwarming is ingefreesd, kon de vloerenlegger maandag aan de slag . Het resultaat is fantastisch!

 Ik ben al jarenlang zeer enthousiast en stiekem een beetje verliefd op een tegel van het merk Viva. De Xilo Brown. Een designtegel van Italiaanse makelij, 60 x 60, gekalibreerd ( recht afgesneden). De ondergrond van de tegel is grijs/antraciet en er lopen allemaal gekleurde krasjes over de tegel. Bruin, leverkleur, gebroken wit, zwart en blauw/wit.

De eerste indruk die men over het algemeen van de tegel heeft is…druk. Maar als de plavuizen gebroederlijk naast elkaar liggen valt dat juist erg mee. Positief effect is dat de streepjes de ruimte langer of breder maken. Afhankelijk van hoe je de voer legt.

 Kortom we zijn erg blij met het resultaat. Nu mogen we aan de slag om de vloer schoon te maken, we gebruiken daarbij een huis, tuin en keuken stoomreiniger. Want de vloer blijft het mooist als deze alleen maar met water wordt schoongemaakt. Allesreinigers maken de vloer alleen maar vetter! En dat trekt nog meer vuil aan.

 Mart Renes

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Gadget test: Speciaal scheermes voor mannenhoofd - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 10 november 2010 - 13:40

[…] Testman, de gastblogger van shoppen.blogo.nl als het mannenzaken aangaat, iets bijzonders testen. De aankondiging stond een paar weken terug al op ladygadgets.blogo.nl en het gaat om een scheermes voor mannen om […]

Reageer
Gadget test: Speciaal scheermes voor mannenhoofd - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 10 november 2010 - 13:40

[…] Testman, de gastblogger van shoppen.blogo.nl als het mannenzaken aangaat, iets bijzonders testen. De aankondiging stond een paar weken terug al op ladygadgets.blogo.nl en het gaat om een scheermes voor mannen om […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com