You are here: Home » Beauty » Makkelijk ontharen

Makkelijk ontharen

geschreven door Constance

Heb je last van (ongewenste) donshaartjes in je gezicht en vind je het een gedoe om met hars of een pincet aan de slag te gaan?

Met de Epispring kan je heel snel en makkelijk ontharen. En hij neemt zelfs de fijnste haartjes mee en dit komt door de spiraalvorm. De Epispring trekt alle haren er met wortel en al uit en daardoor blijven de haartjes ook langer weg. Je hebt hetzelfde resultaat als je je laat ontharen met een touwtje, alleen kan je dit zelf doen. En je huid wordt niet rood of beschadigd en hij kan overal mee naar toe in je toilettas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-fwJGfyBFP4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com