You are here: Home » Gadgets » Test: Sodastream

Test: Sodastream

geschreven door Constance

Het heeft niet meegezeten, maar uiteindelijk heb ik de Sodastream thuis gestuurd gekregen en ben ik uitgebreid aan het testen geslagen.

Ik heb eerst de koolzuurcapsule in het apparaat bevestigd en daarna kon ik aan de slag. Bij de Sodastream zaten ook 2 speciale plastic flessen en hierin maak je je frisdrank of bruisend water. Het werkt eigenlijk heel erg simpel, je doet water in de fles, bevestigd deze aan het apparaat, haalt de handle over voor de koolzuur en je draait de fles weer los. Dop erop en klaar. Mocht je de siroop toevoegen dan doe je dit nadat je de fles hebt losgedraaid. Ik vind het handig en makkelijk en ik denk dat je, zeker met kinderen, de aanschaf er zo uit hebt.

Ik heb mijn ervaringen ook op video gezet:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5F0VRjpd5do[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com