Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
shoppen

Test: Sodastream

Het heeft niet meegezeten, maar uiteindelijk heb ik de Sodastream thuis gestuurd gekregen en ben ik uitgebreid aan het testen geslagen.

Ik heb eerst de koolzuurcapsule in het apparaat bevestigd en daarna kon ik aan de slag. Bij de Sodastream zaten ook 2 speciale plastic flessen en hierin maak je je frisdrank of bruisend water. Het werkt eigenlijk heel erg simpel, je doet water in de fles, bevestigd deze aan het apparaat, haalt de handle over voor de koolzuur en je draait de fles weer los. Dop erop en klaar. Mocht je de siroop toevoegen dan doe je dit nadat je de fles hebt losgedraaid. Ik vind het handig en makkelijk en ik denk dat je, zeker met kinderen, de aanschaf er zo uit hebt.

Ik heb mijn ervaringen ook op video gezet:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5F0VRjpd5do[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?