You are here: Home » Gadgets » Tiffany & Co. online te koop

Tiffany & Co. online te koop

geschreven door Constance

Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. heeft een webshop in Nederland geopend, dus ideaal als je niet in de buurt van Amsterdam woont want de gehele online collectie wordt door heel Nederland bezorgd.

De Tiffany onlineshop heeft een ruim aanbod van juwelen en geschenken van verschillende ontwerpers, materialen en prijzen. Je kunt een verlovingsring uitkiezen (met behulp van de Engagement Ring Finder app), maar ook allerlei sieraden. Verder is het natuurlijk ook heel handig dat je verschillende cadeau’s op kunt laten sturen, zoals een bijtring of een wijnkoeler. En alles wordt afgeleverd in het bekende blauwe Tiffany doosje met een witte strik eromheen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com