Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
shoppen

Tiffany & Co. online te koop

Het Amerikaanse sieradenhuis Tiffany & Co. heeft een webshop in Nederland geopend, dus ideaal als je niet in de buurt van Amsterdam woont want de gehele online collectie wordt door heel Nederland bezorgd.

De Tiffany onlineshop heeft een ruim aanbod van juwelen en geschenken van verschillende ontwerpers, materialen en prijzen. Je kunt een verlovingsring uitkiezen (met behulp van de Engagement Ring Finder app), maar ook allerlei sieraden. Verder is het natuurlijk ook heel handig dat je verschillende cadeau’s op kunt laten sturen, zoals een bijtring of een wijnkoeler. En alles wordt afgeleverd in het bekende blauwe Tiffany doosje met een witte strik eromheen.