You are here: Home » Gadget nieuws » Introductie Nintendo 3DS, deel 2

Introductie Nintendo 3DS, deel 2

geschreven door Constance

Jullie hebben het donderdag kunnen lezen, ik had een uitnodiging gekregen voor de preview van de nieuwe Nintendo 3DS.

Er waren 3 verschillende sessie’s en ik had me opgegeven voor de sessie van 13.30 uur en ik was, samen met nog een andere dame, de enige vrouw. Want het stereotype beeld van een gamer is toch vaak een man en dat was bij deze presentatie ook het geval. Jammer, want de Nintendo DS is bij uitstek een ‘lady’ gameconsole.

Helaas mochten er geen video of fotoopnames gemaakt worden dus moeten jullie het doen met het officiële Nintendo materiaal. Na een kort praat hebben we zelf de mogelijkheid gekregen om het 3D effect te bekijken en ik ben onder de indruk. Bij een trailer van een tekenfilm zag je heel goed de diepte, zeker als je het schuifje verplaatste van 3D naar 2D en dat gold voor een aantal games. Ik heb zelf de ‘gewone’ Nintendogs en het verschil in 3D is dat je je hond echt een frisbee kan zien vangen en dat hij er veel realistischer uitziet. Bij Mario Kart zijn de mannetjes in de karretjes echte poppetjes ipv. ‘platte’ tekeningen.

Wanneer de lancering gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar men houdt bij Nintendo aan dat dat ergens volgend jaar is (maart/april 2011) dus helaas veel te laat voor onder de kerstboom of in de schoen, maar mocht je overwegen om een Nintendo DS aan te schaffen en vind je het niet erg om te wachten dan zou ik zeker voor de 3DS gaan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com