Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • AVEDA lanceert nieuwe webshop AVEDA lanceert nieuwe webshop
  • Maasmechelen Village lanceert ‘Chic Goes Wild!’ Maasmechelen Village lanceert ‘Chic Goes Wild!’
  • Maasmechelen Village opent nieuwe winkels Maasmechelen Village opent nieuwe winkels
  • Shoppen in outlet Fidenza Village Shoppen in outlet Fidenza Village
shoppen

Prada winkel

Gisteren had ik een drukke dag, eerst naar de Prada winkel in Roermond en daarna naar de introductie van de Nintendo 3DS (voor ladygadgets.blogo.nl).

De Prada (outlet)winkel in Roermond ziet er exact hetzelfde uit (alleen kleiner) als de Prada Outlet in Montevarchi, Italië. Ik ben hier 2 jaar geleden geweest en was toen erg onder de indruk. Aan de buitenkant ziet die winkel eruit als een grote loods, totdat je binnenkomt en dan waan je je in een ‘echte’ Prada store. (Dus een outlet hoeft niet persé altijd een ‘cheap’ uiterlijk te hebben.)

De Prada winkel in Roermond is op dezelfde leest geschoeid, zelfs de manier van afrekenen (je geeft je spullen af en dan krijg je een bonnetje en met dit bonnetje ga je naar de kassa’s) en de kassa’s. Ook is het personeel in Italië getraind en ook hieraan merk je dat zij de Prada filosofie uitdragen. (En in andere winkels heb ik personeel gezien dat er geen zin in had of erg ondeskundig was.) Nu willen jullie natuurlijk weten of ik nog iets gekocht heb, en ja, mijn missie is geslaagd; ik heb 2 paar Prada schoenen gekocht. Een paar leren donkerbruine Cars Shoe en een paar Prada ballerina’s en van beide paren ging nog eens 50% korting af, dus ik had 2 megakoopjes.

De andere winkels in Designer Outlet in Roermond zijn ook de moeite waard maar ik ben bewust naar Roermond gegaan voor de Prada winkel. Het is misschien een idee om de outlet in Roermond te combineren met de outlet in Maasmechelen en dan lekker in Maastricht te blijven slapen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?