Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
  • CATRICE & essence najaarscollectie CATRICE & essence najaarscollectie
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
ladygadgets

Ontwerp je eigen pumps

Ik heb het al zo vaak gezegd: “de pumps die ik wil, moeten zeker nog worden uitgevonden!” Want ik wilde de hak van het ene model, de neus van een ander en de kleur van weer een andere paar schoenen.

Probleem is opgelost doordat je bij Upper Street je eigen pumps kunt laten maken. Je begint met een basis model pump (verkrijgbaar in 7 modellen met verschillende hakhoogtes) en nadat je die (moeilijke keuze) hebt gemaakt, kies je de voorkant uit (bijv. een peeptoe of strik), vervolgens kan je kiezen of je wel of geen bandjes (over de wreef of enkel) wilt en klaar is je basismodel. Hierna ga je aan de slag met de verschillende materialen en kleuren en eigenlijk is elke combinatie mogelijk. Satijn, leer, suede of een ‘aai vachtje’: jij bepaalt waar je wat wilt hebben. En als de pump helemaal naar je zin is, dan bestel je haar en binnen 6 weken heb je je bestelling thuis.

Nu is natuurlijk jullie vraag ‘Wat kost dat?’. Ik vind het meevallen, want vanaf 180 Pond (ong. 200 Euro) heb je al een paar pumps in huis, maar wil je meer toeters en bellen opĀ  je schoen dan komt er wel het eea bij aan kosten. Maar je kunt wel al je designer aspiraties kwijt in het ontwerpen van je eigen schoenen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?