You are here: Home » Gadget nieuws » Introductie Nintendo 3DS

Introductie Nintendo 3DS

geschreven door Constance

Vandaag ga ik, samen met Testman, het allernieuwste ‘speeltje’ van Nintendo bekijken, de Nintendo 3DS. De Nintendo 3DS is vorige maand geintroduceerd op de E3 beurs en volgens de berichten ligt ie volgend jaar in de winkels en met de 3DS kan je dus spelen in 3D!

De Nintendo 3DS heeft een touchscreen 2D scherm onder en een 3D scherm boven. Het 3D scherm toont alles in 3D zonder dat je hierbij zo’n onhandig brilletje hoeft te dragen. Verder is de 3DS net zo groot als de DSi en heeft ie WiFi waarbij je een aantal 3DS spelcomputers met elkaar kunt laten communiceren. Ook kan je verbinding maken via LAN. Zoals eerder gemeld heeft ie verder een touchscreen, ingebouwde microfoon, een camera aan de binnenkant en 2 camera’s aan de buitenkant. Je kunt ervoor kiezen om het 3D effect ook uit te schakelen. Je ‘oude’ Nintendo spelletjes kunnen natuurlijk ook gewoon worden afgespeeld.

Ik ben erg benieuwd hoe het er allemaal uitkomt te zien, dus morgen lees je meer over deze nieuwe gadget.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com