You are here: Home » Fashion » Prada winkel in Roermond

Prada winkel in Roermond

geschreven door Constance

Vandaag ben ik weer te gast bij Radio 10 Gold, in Toms Beautycase en tijdens mijn column zul je een hoop achtergrond lawaai horen, want ik zit nl. in de trein.

Ik ben op weg naar de eerste en enige Prada winkel van Nederland en deze zit in Roermond! En het is niet zo maar een Prada winkel, het is een outletshop, dus ik hoop natuurlijk een aantal koopjes te kunnen scoren. De Designer Outlet Roermond heeft niet alleen een Prada winkel, maar ook kan je terecht voor Burberry, Hugo Boss en Gucci. Ben je meer een ‘outdoor’ type dan kan je ook je slag slaan bij Nomad, Timberland en Helly Hansen. De Designer Outlet Roermond ligt, volgens de website, op ong. 5 loopminuten van het NS station af (dat ga ik dus gelijk testen) en je hebt de keuze uit meer dan 170 winkels.

Ik ben zelf een grote fan van outlets, zeker die in de VS zijn bij mij favoriet. Zo heb je, op ong. 1 uur rijden van New York, Woodbury Common liggen en daar sla ik regelmatig mijn slag. Want wat dacht je van een paar Tod’s schoenen voor rond de euro 50? Ik heb ooit eens een paar Gucci Slingbacks gescoord voor slecht euro 25!

Ik ben heel benieuwd waar ik vanmiddag mee thuis kom, ik hoop toch zo dat ik nu eindelijk eens goede Prada schoenen kan kopen, want 2 jaar geleden bij de Prada outlet in Italië waren alle schoenen in maat 37 en 37,5 uitverkocht en viste ik achter het net. Ik was toen zo desparate dat ik bijna een paar Prada’s kocht die me 1 maat te groot waren. (Ja, ik weet het, dit is te erg voor woorden.) Dus wordt vervolgd…..

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com