Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
  • AVEDA lanceert nieuwe webshop AVEDA lanceert nieuwe webshop
shoppen

Prada winkel in Roermond

Vandaag ben ik weer te gast bij Radio 10 Gold, in Toms Beautycase en tijdens mijn column zul je een hoop achtergrond lawaai horen, want ik zit nl. in de trein.

Ik ben op weg naar de eerste en enige Prada winkel van Nederland en deze zit in Roermond! En het is niet zo maar een Prada winkel, het is een outletshop, dus ik hoop natuurlijk een aantal koopjes te kunnen scoren. De Designer Outlet Roermond heeft niet alleen een Prada winkel, maar ook kan je terecht voor Burberry, Hugo Boss en Gucci. Ben je meer een ‘outdoor’ type dan kan je ook je slag slaan bij Nomad, Timberland en Helly Hansen. De Designer Outlet Roermond ligt, volgens de website, op ong. 5 loopminuten van het NS station af (dat ga ik dus gelijk testen) en je hebt de keuze uit meer dan 170 winkels.

Ik ben zelf een grote fan van outlets, zeker die in de VS zijn bij mij favoriet. Zo heb je, op ong. 1 uur rijden van New York, Woodbury Common liggen en daar sla ik regelmatig mijn slag. Want wat dacht je van een paar Tod’s schoenen voor rond de euro 50? Ik heb ooit eens een paar Gucci Slingbacks gescoord voor slecht euro 25!

Ik ben heel benieuwd waar ik vanmiddag mee thuis kom, ik hoop toch zo dat ik nu eindelijk eens goede Prada schoenen kan kopen, want 2 jaar geleden bij de Prada outlet in ItaliĆ« waren alle schoenen in maat 37 en 37,5 uitverkocht en viste ik achter het net. Ik was toen zo desparate dat ik bijna een paar Prada’s kocht die me 1 maat te groot waren. (Ja, ik weet het, dit is te erg voor woorden.) Dus wordt vervolgd…..

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?