Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
wonen

Huis gekocht!(5)

De mouwen zijn opgestroopt. Het in- en uitpakken is begonnen, onze lichamelijke conditie verbetert per dag. Zo merk je dat verhuizen niet alleen stressvol is maar ook goed voor  lichaam en geest.

We zijn op dit moment de zolder (die ruimer is dan we eerst hadden ingeschat) aan het inruimen. Elke dag  dozen  inpakken en dan in de auto en vervolgens uitpakken. Op voorhand hebben we al heel veel spullen weggegooid en te koop gezet op marktplaats. Dus nu verhuizen we de spullen die we écht nodig hebben.

Er wordt gezegd dat het fysiek opruimen en wegdoen van spullen ook geestelijk de boel opklaart. En dat is ook zo! Alles staat nu keurig op zijn plek op de zolder. Alles onder handbereik! Een heerlijk opgeruimd gevoel.

Wat ook een lekker gevoel geeft is dat we op een zondag alle vrienden en familie hebben uitgenodigd voor een betonparty in ons lege huis. Een betere inwijding is bijna niet mogelijk! Iedereen leeft mee, en is nieuwsgierig…Op deze manier kan iedereen het huis zien in zijn uitgeklede staat. Nieuwsgierigheid bevredigd! En straks  iedereen apart uitnodigen voor een gezellig etentje in het opgeknapte huis.

Dan de openhaard aan, met goed gezelschap, voortreffelijke wijn en mooi interieur, ik kan niet wachten! Nog 6 weken en we gaan verhuizen!

Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?