Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Knutsel je eigen decoratie voor in huis Knutsel je eigen decoratie voor in huis
  • Knutselen in de zomervakantie Knutselen in de zomervakantie
wonen

Vakantie & souvenirs…

Heerlijk, de vakantieperiode is weer aangebroken. Voor veel mensen dé tijd van het  jaar om huis en haard te verlaten en elders vertier te zoeken. Massaal nemen we dan van alles mee naar huis uit het vakantieland.

Ik vind het zelf ook altijd erg leuk om een souvenir te kopen. Vroeger had dat als resultaat dat ik met allerlei prullaria thuiskwam dat er in het vakantieland best kek uitzag, maar bij thuiskomst volledig uit de toon bleek te vallen om dan snel ergens achter in een kast te belanden.

De laatste jaren doe ik dat anders. Ik vind schelpen helemaal te gek; niet alleen schelpen, maar ook ringen, kettingen, van alles waar schelpen aan, op of in zitten. Als ik nu op vakantie ben, ga ik op zoek naar mooie schelpen. Soms lukt het om ze aan het strand te vinden, maar vaak vind ik een mooi exemplaar in een winkeltje.

Afgelopen voorjaar was ik met een vriendin naar Mallorca. Tijdens een dagje Palma ontdekten we ontzettend leuk winkeltje met alleen maar schelpen… Gelukkig is m’n vriendin ook een liefhebster en we hebben onze ogen uitgekeken.

Misschien bestaat zo’n winkeltje ook wel in Nederland, maar dat hebben wij dan helaas nog niet ontdekt.  Natuurlijk kon ik het niet laten om een aantal schelpen mee te nemen. Zo groeit m’n verzameling langzaam maar zeker.  Ben benieuwd waar ik deze zomer mee thuis kom!

En wat ik met die schelpen doe? Kijk maar naar mijn artikel van enige tijd geleden.

Ellen Dijkshoorn, Interieurtipgever Noord Holland Noord

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?