Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
shoppen

Heropening Max Mara boutique in Den Haag

Op donderdag 9 september as. opent de vernieuwde Max Mara boutique in Den Haag haar deuren.

Max Mara winkel in Milaan
Max Mara winkel in Milaan

De nieuwe boutique met een oppervlakte van 260m2 is ontworpen door het befaamde Italiaanse architectenbureau Duccio Grassi en dit bureau staat bekend om hun innovatieve winkeldesign. Zo zijn er veel natuurlijke materialen in de winkel, zoals hout (afkomstig uit een 19e eeuws Argentijns station) en steen.  De winkel bestaat uit 2 verdiepingen die met elkaar verbonden zijn dmv. een trap gemaakt van glas en steen. Door de gebruikte materialen en de grote raampartijen oogt het interieur licht en ruimtelijk en komt de Max Mara collectie goed tot haar recht.

In de vernieuwde Max Mara boutique worden een aantal Max Mara collectie verkocht, want naast de Max Mara, Mara Mara Elegante, Sportmax, ‘S Max Mara en Weekend by Max Mara is ook de Max Mara Accessoires collectie te koop in Den Haag.

Maar je moet nog even geduld hebben want pas op 9 september as. wordt de Max Mara winkel heropend.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?