You are here: Home » Fashion » River Woods horloges

River Woods horloges

geschreven door Constance

Het kledingmerk River Woods heeft een complete horlogelijn voor de hele familie.  Al een aantal jaren kleedt River Woods mama’s, papa’s, tieners en kinderen met hun collectie casual sportswear. En nu is men begonnen aan een nieuwe uitdaging: een eigen uurwerkencollectie.

Deze zomer introduceert River Woods de horlogecollectie in de typische casual sportswear stijl. In totaal worden zeven lijnen in verschillende kleuren op de markt gebracht. Het hele gezin vindt zijn gading in de collectie. Van hip blauw of  roze uurwerken tot klassiek bruin of zwart, van leder tot staal of siliconen, van tijdloos tot trendy. Maar 1 ding hebben alle modellen gemeen: ze zijn met liefde voor design en oog voor detail gemaakt. En elk horloge is ook waterdicht en kan tegen een stootje.

Hoewel de 49 uiteenlopende modellen variëren in uiterlijk, ademen ze allemaal toch onmiskenbaar de eigen(zinnige) River Woods-stijl uit. En is de hele horloge collectie alleen nog maar in de Benelux te koop.  De prijzen variëren tussen 150 en 350 euro en zal er elk  jaar een nieuwe collectie worden gelanceerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com