Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
ladygadgets

Gadget Test: Philips GoGear Muse mp-4 speler

Afgelopen week stond de postbode met een aantal pakjes bij mij voor de deur, het leek wel alsof ik jarig was (was ik ook, maar daar kwam ie niet voor) en in 1 van deze pakjes zat de allernieuwste Philips mp-4 speler, de GoGear Muse.

Met de nieuwe Philips GoGear Muse mp4-speler met FullSound  kan je genieten van muziek maar ook van video, je eigen foto’s of FM-radio. Door de speciale FullSound technologie worden alle tonen heel zuiver en perfect weer gegeven.FullSound maakt gebruik van een digitale signaalprocessor om het muzieksignaal te analyseren en zowel het frequentiespectrum als de definitie te optimaliseren. De oortelefoons met exclusieve klankisolatie die geleverd worden met de GoGear Muse dragen hier nog extra aan bij.

Op het touchscreen van 3.2 inch kan je kijken naar video in HD kwaliteit en luisteren naar een surround geluid. Het Philips surround geluid voor video beschikt over een eigen algoritme (patent aangevraagd) waardoor je dus precies hoort wat je wilt horen. Je kunt een 720p HD-video bekijken en zelfs op eenHD-flatscreen weergeven met behulp van de ingebouwde HDMI-aansluiting.

Met Philips GoGear Muse beheer je ook je muziek- en mediabestanden makkelijker dan ooit dankzij Philips Songbird, een eenvoudig programma om je muziek, media en foto’s te ontdekken, weer te geven en te synchroniseren. Met Philips Songbird zet je je muziekcollectie over naar je GoGear Muse, deel je afspeellijsten, vind je nieuwe muziek, koop je liedjes op het internet, synchroniseer je foto’s en video’s en zie je welke favoriete bands in jouw regio optreden. Je voegt gewoon mediabestanden aan Philips Songbird toe door je cd-collecie te importeren of door de muziek te gebruiken die al op je pc staat. Of, als je naar iets nieuws wilt luisteren, kun je de FM-radio met RDS gebruiken waarin 20 kanalen kunnen worden opgeslagen. Er zijn 3 verschillende GoGear Muse beschikbaar, 8GB, 16GB of 32GB en allen zijn uit te breiden met een (los te kopen) micro SD kaart.

De aankomende tijd ga ik aan de slag met de Philips GoGear Muse en kunnen jullie meer lezen over deze mp-4 speler. Ook ga ik hem aansluiten op de JBL On Stage II speakerdock om te genieten van een lekker muziekje tijdens een lange bbq of gezellige picknick.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?