Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer Herfstdip? IKEA zorgt voor een lange nazomer
ladygadgets

TravelTeq tassen

Soms kom je iets tegen waar je helemaal blij van wordt en dit is bij mij (bijna) altijd het geval met een tas. En dat is ook zo met tassen van Travelteq.

Travelteq is opgericht door een groep vrienden die geloven dat men moet reizen in comfort en stijl. Zo zijn zij vrij lang bezig geweest met het vinden van de juiste laptop tas, voor hem en haar. En uiteindelijk hebben ze de ideale tas maar zelf ontwikkeld. De tassen worden met de handgemaakt in Italië en hij heet de Trash. De Trash heeft een aantal vakjes en vakken waarin je alles kunt opbergen wat je maar wilt. Zo heeft het damesmodel Trash Couger Female zelfs een opbergplekje voor de Tarzan 😉

Natuurlijk zitten er alle Trash bags shock resistent laptop vakken en ook bevindt zich aan de buitenkant een opbergmogelijkheid voor je paspoort/tickets en zonnebril. Er zijn 4 verschillende modellen: de Trash Original, de Trash Cougar Female, de Trash Messenger en de Trash 17 inch en allemaal zijn ze in 4 verschillende kleuren combinaties te koop. Er bevinden zich in de Trash 8 compartimenten, 3 met rits, 4 open, 1 voor je sigaar of Tarzan en 1 groot vak voor je laptop/netbook.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?