Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
  • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
shoppen

Test: Maybelline Mascara

Een van de meest gekochte make-up producten (en niet alleen door mij, maar wereldwijd) is mascara. Want elke vrouw (en sommige mannen ook) wil mooie, lange, volle, dikke wimpers. En ik heb er weer eentje kunnen testen.

In de Goodybag van de AIFW zat ook een mascara: de Maybelline Define-A-Lash Pulse Perfect mascara en deze mascara heeft een vibrerend borsteltjes. Het borsteltje trilt meer dan 100 keer per seconde en maakt een horizontale zig-zag beweging waardoor de wimpers perfect gesepareerd worden. En je kunt ervoor kiezen om met en zonder trillingen je mascara op te brengen.

Ik heb natuurlijk gelijk de Maybelline Define-A-Lash Pulse Perfect mascara geprobeerd en voor mij werkt het het beste om eerst de mascara zonder het vibrende borsteltje te gebruiken en als ‘finishing touch’ de laatste laag mascara wel trillend op te brengen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?