You are here: Home » Gadgets » Lookx Glanspoeder: Moonshimmer

Lookx Glanspoeder: Moonshimmer

geschreven door Constance

Lookx heeft een nieuwe glanspoeder, Moonshimmer. En deze kan je gebruiken voor je gezicht maar ook voor je lichaam.


Zo verschilt deze nieuwe poeder van andere poeders doordat in de Moonshimmer losse parelpigment is verwerkt en hierdoor blijft het glanseffect heel natuurlijk.  En je kunt de Moonshimmer overal aanbrengen en kan ie zelfs gebruikt worden als een topcoat over je lipstick of je oogschaduw. En met een grote kwast kan je ook je schouders, decolleté en rug poederen en met een klein kwastje je oogleden, jukbeenderen en lippen. De Moonshimmer is krijgen in het zilver, goud en blauw. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com