You are here: Home » e-Readers & e-Books » eBook Reader bij de Aldi

eBook Reader bij de Aldi

geschreven door Constance

Vandaag gaat er bij de Aldi een eBook reader in de verkoop en dit is echt een goede deal!

Voor maar euro 229,- krijg je eBook reader met een 6’inch scherm, een intern geheugen van 2 GB (en dit geheugen kan je uitbreiden met micro SD kaarten tot max. 16 GB), WiFi (net als op mijn Nook) en hij ondersteunt Adobe DRM, PDF, ePUB, RTF, HTML, JPG, PNG en BMP. Je kunt 10.000 bladzijden lezen met een volle accu en ook krijg je een tegoedbon om gelijk 5 boeken te kunnen downloaden. En er zit 3 jaar garantie op dit eBook.

Maar zoals altijd bij de aanbiedingen van de Aldi op = op, dus haast je.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com