You are here: Home » Fashion » Lancering kledinglijn Fred de la Bretonière

Lancering kledinglijn Fred de la Bretonière

geschreven door Constance

Gisterenavond werd het 40-jarig  jubileum van Fred de la Bretonière uitgebreid gevierd met een geweldig feest in de Amsterdamse Zuiveringshallen op het Westergasterrein. De avond werd opgeluisterd met oa. 2 optredens van Ellen ten Damme en een fantastische maaltijd. Maar de ‘highlight’ van de avond was de lancering van de kledinglijn van Fred de la Bretonière en deze werd, tijdens het diner, geshowd.

Foto: Thomas Tukker Fotografie

Foto: Thomas Tukker Fotografie

De kledinglijn bestaat uit rokken (3 lengtes, mini/boven de knie en knielengte) en een wikkelrok. Daarnaast zijn er ook jurken, singlets, schorten en wikkelbanden die je op verschillende manieren kunt dragen. Het leer is afgewerkt met opgestikte banden, riemen en gespen. Ik heb een aantal modellen gezien waarvan ik gelijk helemaal enthousiast werd en ook de verschillende (basic) kleuren zijn erg mooi. Zoals het er nu uitziet komt deze (leren) kledingcollectie volgend voorjaar in de winkels te liggen.

Hieronder kan je de 3 verschillende modeshows bekijken, waarvan wij gisterenavond hebben genoten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VBl2jHh_C1Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fKwae6fgPK4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dDkF3NFgur4[/youtube]

Foto: Thomas Tukker Fotografie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com