Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Lancering kledinglijn Fred de la Bretonière

Gisterenavond werd het 40-jarig  jubileum van Fred de la Bretonière uitgebreid gevierd met een geweldig feest in de Amsterdamse Zuiveringshallen op het Westergasterrein. De avond werd opgeluisterd met oa. 2 optredens van Ellen ten Damme en een fantastische maaltijd. Maar de ‘highlight’ van de avond was de lancering van de kledinglijn van Fred de la Bretonière en deze werd, tijdens het diner, geshowd.

Foto: Thomas Tukker Fotografie
Foto: Thomas Tukker Fotografie

De kledinglijn bestaat uit rokken (3 lengtes, mini/boven de knie en knielengte) en een wikkelrok. Daarnaast zijn er ook jurken, singlets, schorten en wikkelbanden die je op verschillende manieren kunt dragen. Het leer is afgewerkt met opgestikte banden, riemen en gespen. Ik heb een aantal modellen gezien waarvan ik gelijk helemaal enthousiast werd en ook de verschillende (basic) kleuren zijn erg mooi. Zoals het er nu uitziet komt deze (leren) kledingcollectie volgend voorjaar in de winkels te liggen.

Hieronder kan je de 3 verschillende modeshows bekijken, waarvan wij gisterenavond hebben genoten.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VBl2jHh_C1Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fKwae6fgPK4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dDkF3NFgur4[/youtube]

Foto: Thomas Tukker Fotografie
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?