You are here: Home » Eten & koken » Japanse keukenmessen

Japanse keukenmessen

geschreven door Constance

Wie (regelmatig) bij een Japans restaurant eet, heeft natuurlijk ook de Japanse koks aan het werk gezien met hun scherpe Japanse messen.

Nipponblades is een nieuw keukenmessen merk. De keukenmessen van Nipponblades zijn authentiek Japans, handgemaakt en erg scherp. De messen worden gemaakt door Hiroshi Katou. Deze derde generatie ambachtsman uit Fuji (Japan) maakt onder andere messen voor de Japanse keizer. Samen met Hiroshi Katou heeft Nipponblades een unieke lijn keukenmessen ontwikkeld. De keukenmessen zijn gemaakt van VG-10 staal.

Nipponblades heeft 3 verschillende messen in de collectie: Santoku, Nakiri en Yanagiba. Santoku is te gebruiken voor elke keukenklus, dus voor vlees, vis en groenten. Nakiri is speciaal voor het snijden van groenten en Yanagiba is het mes voor het fileren of het snijden van vis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com