Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Japanse keukenmessen

Wie (regelmatig) bij een Japans restaurant eet, heeft natuurlijk ook de Japanse koks aan het werk gezien met hun scherpe Japanse messen.

Nipponblades is een nieuw keukenmessen merk. De keukenmessen van Nipponblades zijn authentiek Japans, handgemaakt en erg scherp. De messen worden gemaakt door Hiroshi Katou. Deze derde generatie ambachtsman uit Fuji (Japan) maakt onder andere messen voor de Japanse keizer. Samen met Hiroshi Katou heeft Nipponblades een unieke lijn keukenmessen ontwikkeld. De keukenmessen zijn gemaakt van VG-10 staal.

Nipponblades heeft 3 verschillende messen in de collectie: Santoku, Nakiri en Yanagiba. Santoku is te gebruiken voor elke keukenklus, dus voor vlees, vis en groenten. Nakiri is speciaal voor het snijden van groenten en Yanagiba is het mes voor het fileren of het snijden van vis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?