Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
shoppen

Japanse keukenmessen

Wie (regelmatig) bij een Japans restaurant eet, heeft natuurlijk ook de Japanse koks aan het werk gezien met hun scherpe Japanse messen.

Nipponblades is een nieuw keukenmessen merk. De keukenmessen van Nipponblades zijn authentiek Japans, handgemaakt en erg scherp. De messen worden gemaakt door Hiroshi Katou. Deze derde generatie ambachtsman uit Fuji (Japan) maakt onder andere messen voor de Japanse keizer. Samen met Hiroshi Katou heeft Nipponblades een unieke lijn keukenmessen ontwikkeld. De keukenmessen zijn gemaakt van VG-10 staal.

Nipponblades heeft 3 verschillende messen in de collectie: Santoku, Nakiri en Yanagiba. Santoku is te gebruiken voor elke keukenklus, dus voor vlees, vis en groenten. Nakiri is speciaal voor het snijden van groenten en Yanagiba is het mes voor het fileren of het snijden van vis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?