Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
ladygadgets

Omar Munie tassenworkshop met Samsung

Omar Munie & Samsung
Speciaal in het kader van de samenwerking tussen Samsung en Omar Munie mocht ik afgelopen vrijdag mijn eigen tas ontwerpen in het atelier van Omar. Samen met zuslief en acht andere gelukkige vrouwen stonden we vrijdagavond stipt 18:00 uur klaar. We werden feestelijk ontvangen door Omar Munie met een heerlijke rosé. Met open mond hebben we eerst de collectie mooie tassen bekeken en alvast wat inspiratie opgedaan voor onze eigen tassen.

De korte presentatie over het ontstaan van het succesvolle bedrijf van Omar Munie en het begin van de samenwerking met Samsung, was interessant om te horen. Omar Munie is een hecht bedrijf van een aantal naaste familieleden en een club vrienden. Na de presentatie mochten we echt aan de slag. In het atelier kregen we eerst een rondleiding en konden we alvast ideeen opdoen voor ons eigen ontwerp. Er was zoveel keuze uit stoffen, leersoorten, voeringen, model tas etc. Na flink wat afwegingen had ik mijn keuze dan toch gemaakt. Met hulp van Omar zelf en zijn collega’s ging ik gewapend met schaar zelf aan de slag. Ik heb het toch vrij basic gehouden, want ik wil mijn nieuwe tas wel vaak kunnen dragen bij mijn kleding.

Na het harde werken konden we aan een mooi gedekte tafel aanschuiven. Er stond een heerlijk uitgebreid buffet voor ons klaar, bereid door de moeder van Omar. Nu nog even geduld tot de tas in elkaar is gezet, maar binnenkort kan ik pronken met mijn eigen exclusieve Omar Munie designertas!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?