Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • Super service van Supertrash Super service van Supertrash
  • Supertrash Girls schoolspullen Supertrash Girls schoolspullen
  • Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje Spijkers en Spijkers ontwerpen Bavaria EK-jurkje
  • SuperTrash webshop SuperTrash webshop
  • Supertrash schoenen actie Supertrash schoenen actie
shoppen

Barbie loves de Bijenkorf

Ik heb het al eerder gemeld, als voorloper op de AIFW volgende week, houdt de Bijenkorf een speciale Barbie Modeshow: ‘Barbie loves de Bijenkorf’.

Vijf bekende Nederlandse designers: Spijkers & Spijkers, SuperTrash, Bas Kosters, Miss Blackbirdy en Addy van den Krommenacker,  ontwierpen speciaal voor Barbie een jurk. Deze jurken én vijf Barbie creaties uit de New York Fashion Week worden exclusief bij de Bijenkorf op de catwalk geshowd tijdens drie spectaculaire fashion shows. De Barbie-addict mag dit fashionevent niet missen en je kunt gelijk je slag slaan in de speciale Barbie store-in-store. En niet alleen de Bijenkorf loves Barbie, shoppen.blogo.nl does too!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?