You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Gadget Test: Philips bewegingsmeter DirectLife

Gadget Test: Philips bewegingsmeter DirectLife

geschreven door Constance

Begin juni heb ik een artikel geschreven (ben hierover ook bij Radio 10 Gold te gast geweest) over het allernieuwste type stappentellers en bewegingsmeters die in de VS te koop zijn.

Maar tot mijn grote vreugde hoeven voor deze gadgets niet meer naar de VS want Philips heeft de DirectLife ontwikkeld. De DirectLife is een bewegingsmeter (hij is nl. veel nauwkeuriger dan een stappenteller en heet daarom een bewegingsmeter) dmv. de Activity Monitor de lichaamsversnelling (snelheidstoename) meet in 3 verschillende richtingen. Deze metingen worden gecombineerd met je leeftijd, geslacht, lengte en gewicht. Deze metingen worden vervolgens omgezet in energieverbruik, maw. in de calorieën die je bij de verschillende activiteiten verbrandt hebt.

Tevens krijg je bij de DirectLife een (‘echte’) personal coach. De 1e keer dat je de DirectLife gaat gebruiken is het de bedoeling dat je deze 1 week lang draagt (bijv. als ketting dmv. het bijgeleverde koordje of los in je broekzak of je colberten na deze week wordt er op je persoonlijke website een programma voor je samengesteld en krijg je adviezen en tips van je eigen coach. Zelf draag ik altijd tijdens mijn spinninglessen een hartslagmeter en ga ook de DirectLife dragen want tijdens het fietsen wordt je activiteit gemeten.

Als je de DirectLife koopt zit er een ‘personal coach’ abonnement van 4 maanden bij, daarna betaal je euro 12,50 per maand voor het coachingtraject. Ik ben heel benieuwd hoe het met mijn fitzijn gesteld is, ik heb zelf nl. altijd het idee dat mijn conditie stukken beter is dan toen ik achttien was maar of dat ook echt zo is????

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com